Tryl med kaffen.

Hvis du gerne vil ændre lidt på din kaffe til særlige lejligheder eller bare en særlig kold aften der kræver hygge, kan det nemt gøres ved at tilsætte kaffe en smugle kaffesirup.

Du vil føle, at der går lidt cafe besøg i det, idet der benyttes kaffesirupper på cafeer verden over. Du kan sammensætte din egen blanding og imponere vennerne. Det skal prøves.

Kaffesirup kan anvendes både ved filterkaffe, stempelkaffe, caffe latte, cappucino eller simpelthen erstatte sukker, hvis man bruger dette i sin kaffe, så får man den valgte raffinerede smag i stedet..

Vejledningen er maksimalt en spiseskefuld pr kop, men det er helt op til en selv, hvor meget man synes, er den rette mængde, hvis man bruger for meget, bliver det meget sødt. 

Andre anvendelses muligheder.

Kaffesirup har mange forskellige anvendelses muligheder. I is, hvis du selv laver is, eller på is  for at gøre det lidt mere lækkert og specielt.. På samme måde kan du bruge det til andre desserter. Bare lige en lille ny smag tilsat, kan ændre desserten ret meget..

Hvis du selv laver milkshake, kan vi også anbefale dig at du eksperimenterer lidt, du kan få nogle meget fine resultater, men brug endelig ikke for meget, da shaken i så fald vil synes for sød.

Kaffesiruppen kan også anvendes i bagværk. der er mange muligheder, kun fantasien sætter grænser.