• 1-2 dags levering
  • Sikker betaling
  • Gratis fragt ved order over 300kr
1-2 dags levering
Sikker betaling
Gratis fragt ved order over 300kr

Om os

dinsmag er en webshop med speciel interesse for forskellige typer kvalitetskaffe, kvalitetsthe og forskellige former for tilbehør hertil.

Jeg vil gøre mit bedste for at du bliver en tilfreds kunde, vil føle dig tryg ved at handle hos mig, og måske også få lyst til at prøve nye smagsnuancer.

Rent fysisk er vores tilholdssted i Aalborg.

Hvorfor handle ved dinsmag.dk. 

Det bliver mere og mere populært at handle på nettet. Det kan der både være gode og knap så gode grunde til.

Af de gode, ser jeg helt klart den mulighed at man kan handle i specialbutikker uden at suse rundt i byen en halv dag. Det er sådan, at mange bruger rigtig meget tid til arbejde og mange andre vigtige gøremål der nødvendigvis må udføres. Det er her jeg ser at nethandel kan afstresse mennesker der prioriterer tid i hjemmet til andre gøremål, så som interesser, leg med børnene, lektiehjælp og mange andre værdifulde gøremål. 

dinsmag.dk kan du i ro og mag, når børnene sover, sætte dig med computeren og vælge dine produkter. Du bestiller og dine dejlige varer bringes lige til døren.

Vi går nemlig ind for at:  Livet er for kort til dårlig te og kaffe…

Hos os er produkterne i forvejen udvalgt blandt mange, lige efter vores smag. Og vi håber at det også falder i mange andres smag, Vi er ret sikre på at du bliver godt tilfreds med din bestilling.

Jeg ved, at smag er forskellig og af den grund, er jeg meget åben overfor gode ideer til andre kvalitetsprodukter som du synes falder i dinsmag. Jeg hører i så fald meget gerne fra dig.

Jeg forsøger at holde konkurrencedygtige priser. For at gøre det så billigt som muligt for dig som kunde, anbefaler vi, at du køber for over de 499 kr. som er grænsen for gratis levering. Ellers koster det 35kr i fragt. 

Jeg er i fuld gang med at finde flere produkter som vi kan tilbyde vores kunder. Det tager lidt tid idet vi udvælger gode kvalitets-produkter.

Venlig hilsen:
Maibritt, dinsmag

kontakt@dinsmag.dk

tlf 40729505